Het was feest op 13 juli. Alles erop en eraan. De barbecue in de gildetuin. Rond zessen nog een regenbui. Daarna bleef het de rest van de avond droog. Het bak- en braadwerk was in de meesterlijke handen van Rob Janssen en Rogier Willems. Geweldig. Bedankt broeders. Twee van de jongste leden, Dirk van Kollenburg en Martijn van Nunen, verraste man en vrouw met goede muziek via een professionele geluidsinstallatie en een quiz. Teams dienden 30 vragen te beantwoorden in 3 ronden. Niet alleen de quiz was een verrassing, ook de hoofdprijs. Het winnende team mag de volgende barbecue organiseren Proficiat! Het feest, waarvoor ook buren en vrienden van het gilde waren uitgenodigd, ging door tot in de late uurtjes met dans en gezang. Vanavond, tijdens de wekelijke schietavond, werd er nog enthousiast over gesproken. Chapeau voor de organisatoren. Een dezer dagen komen foto’s van dit feest in het fotoboek van deze site.