Het is bijna 21 september. Op die zaterdag zijn we te gast bij zustergilde Sint Sebastiaan in Westerlo, Belgiƫ. Uit ervaring weten we dat het een uitermate hartelijke en vrolijke ontvangst wordt. Onze gastdames en -heren hebben, zoals gebruikelijk een mooi programma gemaakt. Bijzonder is in elk geval de bezichtiging van kasteel De Merode. Een unieke kans om het kasteel van onze beschermheer prins Simon de Merode te bezoeken.
Na het bezoek aan het kasteel kan gekozen worden voor:
* een wandeling van ruim 1 uur door Westerlo, langs bezienswaardigheden of
* meemaken van boogschieten.
In de vroege avond volgt een BBQ met veel buurten en muziek.
De reis gaat per touringcar. Instappen tegenover Zorgcentrum St Joris. De bus vertrekt om 12.30 uur naar Westerlo, naar hun bescheiden onderkomen, De Asberghoeve (zie foto).