Zondag 20 oktober begon droog maar alras kwam hierin verandering. Weer of geen weer. Er werd geschoten, hard gelopen en gewandeld in en vanuit de gildetuin.
Het was dit jaar de beurt aan gilde St Sebastiaan om de Hubertusverschieting te organiseren. Aan het eind van de middag maakten we de balans op: zo’n 60 gildebroeders van heinde en verre wisten 10 hazen, 6 fazanten en 6 konijnen als prijzen in de wacht te slepen.
Aan de heidetrail 2019, waarvan de organisatie in handen is van Atletiek Oirschot namen 200 lopers en wandelaars deel. Zij kwamen nat, maar voldaan over de eindstreep in de gildetuin. Onder het nuttigen van koffie of thee, fruit en koek, zagen zij de schutters om de wildprijzen schieten.
Iedereen die je het vroeg zei: “het weer kon beter, maar de sportieve sfeer valt niet weg te spoelen”.