Terwijl de webredactie op de loop was voor een vakantie in eigen land en het vakantiebudget besteedde bij de ‘locals’ her en der, ging dat niet op voor een aantal van onze broeders. Zij waren druk aan de gang. De een nam een boeiend interview af bij de eerste van 4 geselecteerde zomergasten uit het midden van het gilde. Een ander verrijkte een museum met industrieel erfgoed en weer een ander wierp zich op een fotoreportage van de natuurlijke omgeving waarin wij ’s zomers wekelijks pijlen afvuren.
Onder de kop “Verhalen uit Sebastiaans broednest” is eerder vandaag deel 1 van de in totaal vier interviews geplaatst.
Nu volgen nog 2 foto’s uit de serie die Wim van den Biggelaar onlangs maakte in de gildetuin. Drie jaar geleden is, om een bijdrage te leveren aan biodiversiteit, een zogenaamd bijenmengsel gezaaid. Al die tijd is, waar het bloemenmengsel is gezaaid, niet gemaaid.
En zie. In een woord: prachtig.