Weet u dat in Meppel een Drukkerijmuseum staat. Weet u dat dit museum nog volop in bedrijf is. Weet u dat daar ervaren kan worden hoe het was om met oude ambachtelijke technieken, zoals het zetten van een tekst met loden letters een pagina tot stand kwam. Weet u dat het daar mogelijk is om als een boekdrukker achter de stampende drukpersen te staan waar met inkt en papier het gezette woord vastgelegd wordt. Weet u dat dit nog steeds kan dankzij onze broeder Jos de Croon.
Hij heeft namelijk kort geleden een Intertype regelzetmachine aan het museum geschonken ter vervanging van een kapot exemplaar. Volgens het museum was dit apparaat destijds een revolutie in de drukkerijwereld. Daarnaast heeft hij het museum verrijkt met een Grafopress, met loden en houten handletters. Dit heeft uitgebreid in de Meppeler Courant gestaan en in de nieuwsrubriek van RTVDrente. Voorwaar ook wat Oirschot-promotie.