Op zaterdag 19 september 2020 trad onze tamboer Martijn van Nunen in het huwelijk met Lotte van der Sanden. Lotte is (niet geheel toevallig) de kleindochter van een van onze gildebroeders: Toon van der Aa. De coronarichtlijnen vereisten de nodige aanpassingen voor deze dag. De huwelijksceremonie werd daarom voltrokken in onze gildetuin. Daar was voldoende ruimte om afstand te houden. Met enkele grote stertenten en de voorzieningen in ons clubgebouw, konden na de ceremonie de ca. honderd aanwezigen worden onthaald op een borrel. Iedereen was vrolijk en enthousiast over de mooie trouwlocatie. De Spoordonkse fanfare, waar Martijn als slagwerker lid van is, bracht een serenade.

Bij aankomst poseerde het bruidspaar bij de toegangspoort van de schietweide. En tijdens het borreluurtje nog een keer met de aanwezige afvaardiging van onze overheid. Een zonovergoten middag met 25 graden maakte het voor Lotte en Martijn een onvergetelijke gebeurtenis.