Op zondag 18 juli 2021 organiseert Gilde Sint Sebastiaan in Oirschot weer een grote kofferbak verkoop in haar gildetuin, Wintelresedijk 1a, 5688 GW Oirschot. Verkopers en kopers van 2e hands spullen staan direct tegenover elkaar en doen hun zaken. Een soort Marktplaats, alleen komen de kopers nu niet bij jou thuis! Dus: verkopers: ruim je schuur, zolder of hele huis op, kom tussen 08.00 en 10.00 uur (de opbouwtijd) naar de gildetuin en verkoop je spullen daar! Kopers: kom vanaf 10.00 uur naar de gildetuin en sla uw slag! De verkopers krijgen na betaling een verkoopplaats toegewezen van 8×5 meter, de organisatie zorgt voor de promotie d.m.v. flyers, posters en andere reclame en de kopers (entree EUR 2,- incl. 1 kop koffie of thee, kinderen onder 14 jaar gratis) kunnen hun hart ophalen! Gratis parkeren. Kom naar deze gezellige snuffelmarkt met Brabantse, gildische gezelligheid, met een goede deal voor kopers en verkopers van tweedehands spulletjes! Voor meer informatie: zie www.meukisleuk.nl. Inlichtingen: ceeshems53@gmail.com of tel. 06 45 05 05 58.