De vierde wedstrijd in de wintercompetitie 2021-2022 is zondagmorgen 21 november a.s. in de gildetuin van gilde Sint Sebastiaan Oirschot. Aan deze competitie van 15 wedstrijden nemen 21 schutters van vier Oirschotse gilden deel.
Van ons doen 8 schutters mee: Toon van der Aa, Jan van Zelst, Cees van Rijen, Toon Capel, Hans van Kollenburg, Ad van Nunen, Jos Smetsers en koning Dirk van Kollenburg. Toon van der Aa staat er na drie wedstrijden het beste voor.

De 11 volgende wedstrijden zijn op:
28 november bij Sint-Joris
12 december bij Sancta Barbara
19 december bij OLV Broederschap
2 januari bij Sint Sebastiaan
16 januari bij Sint-Joris
30 januari bij Sancta Barbara
6 februari bij OLV Broederschap
20 februari bij Sint Sebastiaan
6 maart bij Sint-Joris
20 maart bij OLV Broederschap
27 maart bij Sancta Barbara