Op maandagavond 28 maart werd het schietseizoen geopend met de verschieting om de keizer Cees van Rijen wisselspeld. Er waren 27 leden aanwezig, waaronder de nieuwste leden Conny van Dommelen en Adwin Mols. Ook Cor Welvaars was er met dochter Marion.

De verschieting met 15 schutters begon om circa 18.15 uur. Na 117 schoten, waarvan 103 raak, op de weerbarstige vogel (sommige schutters zeiden: “Hoezo gips, hij lijkt wel van beton!”) was het Toon van der Aa die het laatste stukje van de vogel om ongeveer 19.45 uur eraf schoot. Gelukkig net voordat de bouwlampen geïnstalleerd moesten worden.

Gedurende en na de verschieting tijdens de gezellige nazit rondom de heerlijk stralende kachel werd het door erelid en oud-hoofdman Toon van Overdijk geschonken bier genuttigd.

Eindelijk mocht het weer, het was een gezellige gildebijeenkomst.