kofferbakverkoop

Ontspullen, minimaliseren, je ‘footprint’ beperken: het was voor veel mensen dit jaar een goed voornemen. Want ontspullen zorgt voor meer rust en ruimte in huis en hoofd. En wie wil dat nou niet?! Natuurlijk gooi je niet alle spullen klakkeloos weg. Wil je echt het milieu helpen, dan geef je goede spullen een tweede kans. En die kans biedt gilde Sint Sebastiaan uit Oirschot je. Want op zondag 25 juni 2023 organiseert het gilde weer een grote kofferbakverkoop in haar schitterende gildetuin. Een soort real life Marktplaats, waar jij je spullen rechtstreeks vanuit je kofferbak aanprijst en direct verhandelt. En waar het ook nog eens enorm gezellig is. Want ook de inwendige mens kan er zich nadrukkelijk laten verzorgen. Zo combineer je het nuttige met het aangename!

 Ik wil ook verkopen! Wat moet ik doen en wat kost het?

Kom op zondag 25 juni 2023 tussen 7.30 uur en 9.00 uur naar de gildetuin. Je krijgt een plek toegewezen van 8 x 5 meter, waarna je jouw plek op kunt bouwen. Om 09.00 uur start de verkoop. Wil je het risico niet lopen dat er geen plek meer voor je is? Maak dan gebruik van de voorinschrijving. Stuur hiervoor een e-mail naar ceeshems53@gmail.com. Je ontvangt dan snel een bevestiging van inschrijving.

De kosten voor één personenauto bedragen € 10,-, voor een kleine bestelauto € 12,50 en voor een grote bestelauto (bus) €15,-. Maak je ook gebruik van een aanhanger? Dan zijn de aanvullende kosten € 5,-.

En wat als ik het evenement wil bezoeken?

De gildetuin is vanaf 9.00 uur tot 15.00 uur geopend voor bezoekers. De entree bedraagt €2,-. Voor kinderen onder 14 jaar is het zelfs gratis! Er is voldoende parkeergelegenheid; parkeren is gratis.

 Meer weten?

Stuur dan een e-mail naar Cees Hems: ceeshems53@gmail.com. Of bel of stuur een berichtje naar 06 45 05 05 58.

Locatie

Gildetuin Gilde Sint Sebastiaan Oirschot

Wintelresedijk 1a

5688GW Oirschot