Door de enorme regenval van de afgelopen weken is onze gildetuin en het naastgelegen parkeerterrein zo ontzettend nat en drassig, dat we helaas hebben moeten besluiten om beide evenementen te verplaatsen naar zaterdag 31 augustus 2024. Alternatieven zijn er niet of gaan ten koste van de doelstellingen van beider evenementen. En daar willen we niet aan tornen.

Wat betekent dit voor de reeds ingeschreven deelnemers van de Internationale Hondenwandeling?

Reeds ingeschreven deelnemers voor de Internationale Hondenwandeling krijgen persoonlijk bericht over de gevolgen van het verplaatsen van het evenement.

Wat betekent dit voor de gereserveerde kaarten voor het asperge-benefietdiner?

Ook het benefietdiner verplaatsen we naar zaterdag 31 augustus. Het aspergeseizoen is dan echter voorbij. Dat betekent we een alternatieve, gelijkwaardige invulling aan het benefietdiner gaan geven. We weten nu alleen nog niet wat dit zal gaan worden. Daarvan houden we u uiteraard op de hoogte. In principe blijven uw tickets geldig voor het diner op 31 augustus. Wilt u daarbij ook aanwezig zijn? Dan hoeft u niets te doen.

Kunt u of wilt u niet aanwezig zijn? Dan biedt Eventix u ook de mogelijkheid om uw tickets terug te laten betalen. U kunt tot 24 juni uw tickets restitueren. Doet u dat niet? Dan zetten we uw ticket automatisch om naar een ticket voor zaterdag 31 augustus.

Houd onze website en socials in de gaten en blijf zo op de hoogte van het laatste nieuwe omtrent beide evenementen! Wij hopen op uw begrip en ontvangen u graag alsnog tijdens ons Sebastiaans Zomerfestival en de Internationale Hondenwandeling op zaterdag 31 augustus 2024!