Voor bekijken jaarprogramma, klik op:

4OG jaar programma 2020

Activiteiten in de gildetuin

In de fraaie gildetuin van 1.3 ha, gelegen aan de Wintelresedijk 1A (hoek Kempenweg) te Oirschot, zijn verschillende activiteiten. Buiten schietwedstrijden tussen leden onderling of tussen zijn er, ook voor niet-leden, de volgende mogelijkheden:
– Schietclinic kruisboog op wip
– Jeu de boules clinic
– Rondwandeling (kort)
– Rondwandeling (lang)

Kruisboog op wip (1,5 uur): Onder leiding van ervaren schutters van het gilde kan worden geschoten op de staande wip. Een klein rond plaatje dat hoog, boven op een schutsboom is geplaatst. De kunst is om de rand van de wip te raken, zodanig dat het eraf valt.
Jeu de boules (1,5 uur): Ervaar het spelletje terwijl u midden in de natuur staat. Enthousiaste gildeleden leggen u de spelregels en de fijne kneepjes uit.
Korte wandeling (1,5 uur): Bij de korte wandeling blijft u in de Gildetuin. Natuurliefhebbers onder de gildeleden leggen u alles uit over het ontstaan van de Gildetuin en de aanwezige flora en fauna.
Lange wandeling (2 uur): Als u kiest voor de lange wandeling, dan gaat de wandeling eveneens door de Gildetuin, maar zeker ook door de fraaie omgeving, zoals door het landgoed ‘s-Heerenvijvers.

Voor nadere informatie kunt u contact opnemen met de rentmeester via info@sebastiaansgilde.nl