Maar wandelaars zonder hond zijn ook welkom!

Lang geleden, 41 jaar terug om precies te zijn, zetten hondenwandelingen Oirschot internationaal op de kaart. Elk jaar tussen 1967 en 1983 trokken honderden honden met hun bazen hondsgelukkig door het monumentale dorp en de natuur er omheen. Dit evenement is voor het eerst opnieuw gehouden op tweede Paasdag 2023. De tweede editie vindt plaats op zondag 2 juni 2024! Gaat u mee (met of zonder hond) op deze gezellige wandeling in de Oirschotse natuur?

Deelname staat tevens open voor wandelaars zonder hond. Er zijn wandelingen uitgezet van 6 en 11 kilometer in de mooie natuur rond Oirschot. De routes zijn uiteraard weer anders dan in 2023! Onderweg is vertier en is er gelegenheid, tegen vriendelijke prijzen, voor een drankje en een hapje. Uiteraard wordt er ook goed gezorgd voor de honden. Deelnemers steunen met hun deelname de Stichting Hulphond Nederland. Start in de gildetuin van Gilde Sint Sebastiaan Oirschot aan de Wintelresedijk 1A, 5688 GW Oirschot:

 • 11 km: vertrek tussen 10.30 en 11.00 uur
 • 6 km: vertrek tussen 11.00 en 11.30 uur

Aanmeldformulier

Aanmeldformulier Internationale Hondenwandeling 2024
Aantal honden
Aantal personen (ouder dan 15 jaar)
Totaal

Akkoord

Voorwaarden deelname Internationale Hondenwandeling Oirschot

 1. Deelnameprijs bij voorinschrijving via onze website: € 5,00 per hond en € 5,00 per persoon, kinderen tot en met 15 jaar gratis.
 2. Deelnemers zijn bij voorinschrijving via de website verzekerd van: een routeboekje, een goodybag per hond en na afloop per hond een herinneringsmedaille.
 3. Restitutie van de deelnameprijs na inschrijving is helaas niet mogelijk.
 4. 4. Beide routes zijn niet geschikt voor personen met hulpmiddel wegens fysieke beperkingen.
 5. Tijdens de wandeling dienen de honden te zijn aangelijnd.
 6. Potentieel gevaarlijke honden zijn niet toegestaan.
 7. Beide wandelingen zijn volgens deskundigen te lang voor honden jonger dan 1 jaar. Ook kan het zijn dat kortsnuitige honden hinder ondervinden. De wandelingen kunnen daardoor schadelijk voor hun gezondheid en/of ontwikkeling zijn.
 8. Parkeren nabij de gildetuin op aanwijzing van parkeerwachters van het gilde.
 9. Na aanmelding en betaling wordt per e-mail een bevestiging gestuurd. Neem deze mee naar de startlocatie.
 10. Met het aanmelden gaat u ook akkoord dat er foto’s en films kunnen worden gemaakt die wij willen gaan publiceren.